Gość Daro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czy spotkał sie już ktoś z Was z takim modelem? Od jakiegoś czasu jeżdżę 5-drzwiowym N14 2.0GTI. W papierach ma "składak"i był sprowadzony. W sklepach z częściami mówiono mi, że nie spotkali się z takim modelem, a na stronce VIN wyskoczło mi coś takiego??? Czyżby jakaś hybryda??? Model code FBYALUFN14EGAK---F Internal color G - GRAY External color KH3 - BLACK SOLID Production year/mon 9107 Model start year 9010 Model finish year 9507 Model NISSAN SUNNY N14 Description TRANS - MANUAL TRANSMISSION AREA - EUR.C 2 WHEEL DRIVE GRADE - GTI ENGINE - SR20DE TYPE ENGINE BODY - 5 DOOR HATCH BACK Reference ****F 4-SPEAKER K**** SUN ROOF & POWER WINDOW & AUTO- K**** DOOR LOCK Pozdrawiam Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 możesz mi zapodać link do stronki, gdzie sprawdzałeś kod VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 http://www.club-nissan.ru/cars/vin Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jaka hybryda? wszystko jest OK. W jakich sklepach byles? chyba nie z odzieza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NaAx Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 z tego co wiem to byly takie modele, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 sprawdzilem mojego wszystko gra ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzięki Teraz już jestem spokojniejszy Swoją drogą ciekawe czy wiele takich jeździ? Do tej pory miałem wrażenie że mój śmigacz to jakiś ewenement Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jedzi tego sporo.. zajrzyj na strone glowna do dzialu nasze samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 http://www.club-nissan.ru/cars/vin Pozdrawiam Piękne dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 http://www.club-nissan.ru/cars/vin Pozdrawiam Piękne dzięki za link nie za ma co :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Marek Kondrat jeździł takim Sunniaczkiem jak Twój w "Ekstradycji". Można więc śmiało powiedzieć, że masz kultową fure!!!!!!!! Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi