gregor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Co sądzicie o tych dekielkach? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75658825 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daro Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Całkiem niezłe Tylko, czy te świecidełka nie wpadną w oko jakiejś "sroce" jak je zainstalujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik86st Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 muszę niestety przyznać że są dosyć... jak to się mówi... "obciachowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grakh Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 O kurcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 za bardzo wpadaja w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość syfon76 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nadają się jedynie jako miseczki dla zwierząt domowych. Wielka kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NaAx Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak dla mnie to padaczka, zadne sloneczko nie zasluguje zeby mu takie cos zalozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Te dekle pochodza od nissana b11 coupe produkowanego w latach 84-86 niwiem do jakiego modelu planujesz ewentualnie je zalozyc ale na 100 % one maja rozstaw starego sunny 4/ 114.3 po roku 86 od modelu n13 poczawszy rozstaw zmienil sie na 4/100 i dekielki nie beda pasowaly bo nasadza sie je na sruby... Pozdrawiam Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ja nie chcę tego zakładać, wrzuciłem bo ciekawy byłem co o nich myślicie. Mógłbym je jedynie w garażu na ścianie zawiesić aby coś błyszczało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.