Slv80 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Witam, próbuje poskladac po malym wypadku swojego nissana i nie mam pojècia czym jest element z wtyczkà na końcu po lewej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 13 minut temu, Slv80 napisał: Witam, próbuje poskladac po malym wypadku swojego nissana i nie mam pojècia czym jest element z tyczkà na końcu po lewej stronie. Jest to chyba czujnik wstrząsu, to pas przedni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Zobacz czy na części nie ma jakiegoś numeru seryjnego. Jeśli jest, to na jego podstawie zadaj pytanie wujkowi Google (wpisz nr w przeglądarkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slv80 Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dzièki za odp,. Problem w tym ze wlasnie tego elementu mi brakuje, zostal zerwany przy wypadku, został sam kabel. Zdjecie znalazlem w necie i nie moge nigdzie znalezc info co to moze być i do czego:/ 39 minut temu, scanik napisał: Jest to chyba czujnik wstrząsu, to pas przedni? Tak, to pas przedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.