bubuss Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Witam Panowie Mam pytanie poci mi sie przewód z przodu auta od strony pasażera gumowy, który częściowo też jest chyba z jakiegoś stopu z aluminium. Mam pytanie czy przycinaliscie go kawałek i zakładaliscie nową opaskę czy poprostu wymienialiście cały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Skoro jest zbrojony to z jakiegos powodu , wiec lepiej nie kombinuj przy ukladziwe kierowniczym , tylko wymien na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 na opasce zaciskowej się uszkodził w tygodniu podjadę na wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Z ciekawostek ostatnio wymienialem w Murano 2015 koncowki drazkow kierowniczych , wspomaganie elektryczne produkcji Renault , wiec prawdopodobnie pasuje od ktoregos Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 tak jak sie nie mylę kumpel ma sprawdzić pasuje od chyba vestile czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.