czarek89 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Tylko boje się, że ten silnik 1,5dci nie wytrzyma miasta i krotkich odcinkow na nim. Gaz, hamulec, swiatla, gaz, hamulec swiatla. Sprzeglo ciagle bedzie pracowac. Ten kumpel kolegi to mieszka na wsi i jego auto nigdy nie widzialo większego miasta. Wiec on ma 95% wsi wiec u niego jest bezawaryjny. Co 2/3 tygodnie bedzie puszczany w trasy raz 150 km raz 80 km, ale czy to wystarczy by sie odmulil i nic sie nie zadzialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Zawsze możesz jeździć częściej i dalej ? Odnoszę wrażenie że oczekujesz od nas decyzji KUPIĆ NIE KUPIC , to ma być Twój samochód i Twoja decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek89 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Zdecydowany juz jestem na benzyne. Koniec kropka ? Tylko teraz nie wiem czy auto z 2008r, czy po lifcie z 2010/2011. Rozumiem, ze silnik 1,6 jest taki sam. Poza zegarami, wygladem to jakie zaszly mniejsze badz większe zmiany? Zawieszenie te po lifcie lepsze. Ale czy cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Koni mniej jeden ma 117 drugi 114. Lampy ,maska przód Lampy tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek89 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Bardziej chodzi mi o zawieszenie, sprawność poszczególnych elementów, przydatność na korozję, itp. Poza wizualnymi aspektami, wykończeniem w środku to czym się różni lift od tego sprzed liftu? Czy lift został dopracowany dużo bardziej jeżeli chodzi o zużycie zawieszenia, blacha, podłoga ? Czy to jest to samo to sprzed liftu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Zdaje mi się że to samo,ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi