Gość egon Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 czy w waszych NX-ach parują szyby :?: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 czy w waszych NX-ach parują szyby :?: :cry: :cry: Chyba nie tylko w NX'ach... nie spotkalem jeszcze samochodu w ktorym szyby nie paruja... no.. chyba ze sa ogrzewane jak w niektorych fordach z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 zakup srodek anty fog i luz tylko dobrze umyj szybki pianka a pozniej fogiem i sucha sciereczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Parują parują, ale włączony wentylator na max i lekko uchylona szybka pomaga. Środek podany wyżej też jest dobry, sprawdzone zeszłą jesienią a teraz jeszcze nie zdążyłem go kupić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roball Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 pomaga też klima jeśli masz wystarczy zapodać na maksymalnym biegu - 20s i szyby czyściutkie a powietrze nie takie zimne... (zale za to bardzo suche) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 w moim nx tez paruje z przodu jak cholera ale słyszalem ze to ponoc wina jakiegos filtra pyłowego czy cos takiego ,ponoc jest on stosowany we wszystkich autach ktore nie maja klimy a montowany jest przy szybie przedniej pod plastikami czy to prawda :?: nie wiem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Polecam lekturę wątku: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=11580 pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kochani wystarczy przestawic suwak ogrzewania z pozycji cyrkulacji powietrza w kabinie na zasys z zewnatrz i jest calkiem si tez mam nx i nie ma problemow mimo sciemnionych szyb.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 tak to wina filtra przeciwpyłkowego ( pewnie zasyfiony ) - koszt wymiany jakies 40 zł wiec warto , komfort jazdy diametralnie sie zwiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roball Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 filtr to jedno ale trzeba się jeszcze pozbyć wigoci która siedzi w środku mój sposób 2 minuty przed dojechaniem do celu ogrzewanie na maksa i nawiew na nogi po zaparkowaniu otwieram drzwi, klapę i daję maksymalny, zimny nawiew też na nogi wietrzenie przez ok. minutę w tym czasie auto mi pracuje - taki manual turbotimer ) cała procedurka może i trochę kłopotliwa ale wystarczy raz na 2-3 dni i z parowaniem masz spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek19854 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 u mnie nie paruja:d a na deszcz czy snieg mam taki preparat RAIN-X wogole nie trzeba wycieraczek wlaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi