piterros Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam,Postanowiłem dołożyć ww wyłącznik na panelu prycisków (nad lewym kolanem kierowcy). Pod zieloną kostkę widoczną w okolicy skrzynki z bezpiecznikami podpiąłem oryginalny fabryczny wyłącznik, Niestety podłączony wylacznik nie powoduje żadnej zmiany w sposobie pracy prtronica. Czy coś jeszcze trzeba zrobić aby „zaadaptować” dołączony element? Z góry dziękuję za sugestie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ale jaki jest cel? Wyłączniki można wyłączyć na kierownicy jak się aktywują, przynajmniej w Xie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 A co to za zielona kostka? Czy przez nią obsługiwane są czujniki? Najprostszym sposobem jest wyizolować plus z zasilania czujników i puścić go przez wyłącznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 A co to za zielona kostka? Czy przez nią obsługiwane są czujniki? Najprostszym sposobem jest wyizolować plus z zasilania czujników i puścić go przez wyłącznik.Chodzi o tę zieloną wtyczkę widoczną na zdjęciu. Ewidentnie jest to wtyczka pod wyłącznik pdc.Co do celu, to chciałbym mieć możliwość wyłączenia czujników bez grzebania w menu przyciskami na kierownicy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 U mnie jak się aktywują to mam "Naciśnij OK aby wyłączyć" i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.