cezzar1 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Słabo odbiera radio w qq (NC1). Jest wzmacniacz antenowy? Jeśli tak, to gdzie? W ogóle też u was tak jest, że radyjka nie da się posłuchać? Oczywiście mam na myśli tereny z dala od nadajników FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 A masz w radiu włączony przycisk dostrajania stacji ?? (AF, czy jakoś tak). UŻYWANIE FUNKCJI RDS. Funkcja ‘AF/REG’ (INNE CZĘSTOTLIWOŚCI) Po krótkim naciśnięciu, wybrany zostaje tryb AF/REG. W trybie tym radio przez cały czas sprawdza siłę sygnału AF. Po dłuższym naciśnięciu, uaktywnia się funkcja trybu regionalnego ON/OFF. – Tryb regionalny włączony: Włączenie AF lub PI SEEK działa ze wszystkimi stacjami, które mają kod PI taki sam, jak bieżąca stacja. Na wyświetlaczu LCD włączony jest napis REG. – Tryb regionalny wyłączony:Regionalny kod w formacie kodu PI jest ignorowany przy włączeniu AF lub PI SEEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jest wzmacniacz antenowy w Qq . Prawdopodobnie w antenie na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Powinna być płytka drukowana w podstawie anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 W dniu 1.03.2021 o 14:11, Andrzej G napisał: A masz w radiu włączony przycisk dostrajania stacji ?? (AF, czy jakoś tak). UŻYWANIE FUNKCJI RDS. Funkcja ‘AF/REG’ (INNE CZĘSTOTLIWOŚCI) Po krótkim naciśnięciu, wybrany zostaje tryb AF/REG. W trybie tym radio przez cały czas sprawdza siłę sygnału AF. Po dłuższym naciśnięciu, uaktywnia się funkcja trybu regionalnego ON/OFF. – Tryb regionalny włączony: Włączenie AF lub PI SEEK działa ze wszystkimi stacjami, które mają kod PI taki sam, jak bieżąca stacja. Na wyświetlaczu LCD włączony jest napis REG. – Tryb regionalny wyłączony:Regionalny kod w formacie kodu PI jest ignorowany przy włączeniu AF lub PI SEEK. A tak po chłopsku , to jak powinno być ustawione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 U was też tak słabo odbiera radio? Poza radiomaryja, bo to odbiera doskonale wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukisan Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 2 godziny temu, cezzar1 napisał: U was też tak słabo odbiera radio? Poza radiomaryja, bo to odbiera doskonale wszędzie Mam to samo. dlatego zaopatrzyłem się w kilka zestawów CD z dobrą muzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 W dniu 2.03.2021 o 19:56, mucka38 napisał: A tak po chłopsku , to jak powinno być ustawione ? Po chłopsku, to odpowiem tak ... Instrukcję radia pies Ci zżarł, operator odciął Ci net, więc nie pozostaje nic innego jak organoleptyczny test działania wspomnianych w cytacie przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 15 godzin temu, yukisan napisał: Mam to samo. dlatego zaopatrzyłem się w kilka zestawów CD z dobrą muzą Ściągnąłeś muzę z Al Jazeera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) 21 godzin temu, cezzar1 napisał: U was też tak słabo odbiera radio? Poza radiomaryja, bo to odbiera doskonale wszędzie U mnie to odbiera to radio nawet przy "wyłączonym radiu" Edytowane 4 Marca 2021 przez romeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busch Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 14 godzin temu, romeks napisał: U mnie to odbiera to radio nawet przy "wyłączonym radiu" Pewnie jeździsz w berecie z antenką i dla tego odbierasz to radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 21:26, Busch napisał: w berecie Moherowym, haha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi