Grzegorz Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam koleżanki i kolegów. Od paru dni przekraczając kluczyk w stacyjce słyszę 4 sygnaly dźwiękowe ( takie jak w zegarku) myslalem ,ze to serwis wiec wykasowalem ale problem nie zniknął. Zmienilem kluczyk , bo moze bateria ale nic to nie dało. Pierszy raz uslyszalem te dźwięki w czasie jazdy. Mam tą primerke już 8lat i pierwszy raz tak mi się stało. Pomóżcie, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 nie wymieniales ostatnio zarowek z tylu pojazdu? byc moze zalozyles jakas z wieksza lub mniejsza moca jesli nie, sprawdz czy wszystkie zarowki zewnetrzne dzialaja, moze ktoras trzeba wymienic jesli nie, sprawdz polaczenia masowe w zespolach tylnych lamp jesli nie... nie mam juz pomyslow ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.