gungug Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam , Mam pytanie ile oleju trzeba przygotować w automatycznej skrzyni biegow Pathfindera 2.5 dci 2005r.Jaki olej polecacie przy wymianie i ile taka usługa średnio kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1621 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Wg. Instrukcji obsługi 10.3l. I w taka dyszke się zaopatrz. Olej zgodny z parametrami producenta. Może być ravenol,mój znajomy do swojej navary przez okres jaki miał zalwal comme i skrzynia się spisywała bez zarzutów. Inni polecają valvoline. Koszty są różne jeżeli sam sobie to wymienisz to tyle co olej jeżeli zlecisz firmie to od 700 w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monotoniac Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Gdzie wymienię olej w skrzyni automatycznej w Warszawie lub w pobliżu ? Generalnie jako nowy użytkownik - auto mam od grudnia 2020 - szukam mechanika z dobrymi opiniami znającego sie na Path'ach w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.