kierowca_bombowca Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam. Czy wie może ktoś gdzie w micra k14 1.5 dci znajduje się filtr paliwa i od której strony do niego dojść? Przewody paliwowe idą gdzieś lewa strona ale filtra nie widać. Od nadkola też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Filtr paliwa powinien być pod maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca_bombowca Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Tyle to ja wiem, tylko od której strony do niego dojść? Przewody paliwowe idą gdzieś pod akumulator, samego filtra nie widać, czyżby trzeba byłoby go wymontować i tam szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 14 minut temu, kierowca_bombowca napisał: Tyle to ja wiem, tylko od której strony do niego dojść? Przewody paliwowe idą gdzieś pod akumulator, samego filtra nie widać, czyżby trzeba byłoby go wymontować i tam szukać? Tego to nawet wujek google nie pokazuje. Może strzel fotki i poszukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca_bombowca Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 No właśnie. Mówią że jak czegoś niema w google to to nie istnieje!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca_bombowca Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Witam, udało się do niego dotrzeć, nagrałem krótki opis co i jak, może się komuś przyda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 20 minut temu, kierowca_bombowca napisał: Witam, udało się do niego dotrzeć, nagrałem krótki opis co i jak, może się komuś przyda. Pozdrawiam. Brawo, łapa w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.