Gość s77 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam Kupilem N16 2.2Di wersja sport i po 30 minutkach rozwaliłem zatrzask w górnym schowku, w serwisie są problemy by to dostac, wiec może ktoś z miłych Almeromaniaków posiada taki drobiazg na zbyciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 psuja, psuja!!! całkowicie go rozwaliłeś? może się tylko zaciął zameczek? powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s77 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 no nie caly tylko dolny zatrzask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 próbowałeś klejem albo by hokus-pokus? żartuję....może jednak zgłosi się ktoś, kto ma na zbyciu...z takimi pierdółkami zawsze jest problem....a może dorwiesz cały używany schowek....góra będzie w zapasie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Poszukaj u handlarzy na allegro. Jest tam kilka osób mających N16 na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulklee Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mi się też kiedyś zepsuł, ale miałem go jeszcze na gwarancji. Wymienili mi go w serwisie (cały panel). Nie płaciłem za to, chociaż widziałem cenę: 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość docent Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 jeśli tylko rozleciał się na części to da radę zreperować. Miałem u siebie taki problem. Jeśli masz wszystkie części ze sprężynką i nie złamane to próbuj aż będzie efekt. Pokombinuj. Podstawa to zatrybienie jak układ działa. Po włożeniu na wcisk kropelka lakieru do paznokci na brzeg by ponownie nie wypadło. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s77 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 dzieki za rady, a co do naprawy to pozostala mi tylko obudowa, reszta gdzies sie wysypala chyba bedzie trzeba 100 w serwisie wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 He u mnie tez na poczatku poszedł zatrzask, cięzka sprawa bo on sam jest chyba nie wymienialny, mi nawet w serwisei pokleili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s77 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 juz sie dowiadywalem i mozna go kupic za cale 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi