Loxeal Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z piszczeniem wentylatora nawiewu w Serenie1,6 benzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Mam doświadczenia osobiste :-D Od czasu do czasu da się go usłyszeć na 1 biegu, ale na tyle sporadycznie, że jeszcze tam nie zaglądałem. U mnie się wyciszało przy zakrętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Ale żadnej próby naprawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 "jeszcze tam nie zaglądałem", bo piszczy bardzo sporadycznie ...i chyba tylko latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Wymieniłem na inny używany i ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.