kruchy91 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Witajcie, Na początku chciałem wszystkich serdecznie przywitać. Mam pytnako odnośnie spryskiwaczy szyby czołowej. Każdy z nich ma po 3 dysze wylotowe jednak z moich płyn leci tylko z 2 na spryskiwacz, czy to oznacza że dysze są do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Witajcie, Na początku chciałem wszystkich serdecznie przywitać. Mam pytnako odnośnie spryskiwaczy szyby czołowej. Każdy z nich ma po 3 dysze wylotowe jednak z moich płyn leci tylko z 2 na spryskiwacz, czy to oznacza że dysze są do wymiany?Cześć, na dzień dobry wd40 + spinacz biurowy, odetkasz i ustawisz pozycje spryskiwania.Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy91 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Ok tak będę musiał zrobić, najśmieszniejsze jest to że w obu spryskiwaczach nie działają "dolne" dysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petersoon Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Miałem podobny problem a poradziłem sobie w prosty sposób. Zdemontowałem je i namoczyłem woda z kwaskiem cytrynowym...pomogło.PS dodatkowo myj Juke ma zamontowany filtr paliwowy do spryskiwaczy. Na razie wszystko działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.