Gość jaceksc Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jak jest z waszymi motorkami przez kilka minut po odpaleniu ?? jak kultura pracy? u mnie kurde tragedia skacze, przerywa, jak jade to szarpie ogolnie kupa. tankowalem lepsza wache, swiece czyste, kable spoko, jak sie rozgrzeje jest o niebo lepiej. czy coś jest nie tak czy po prostu szukać ogrzewanego garazu ? a tak wogole to sie jeszze nie chwalilem autkiem tak wiec oto fotka pozdrawiam[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 a ssanie ci sie uruchamia? po zapaleniu silnik wkreca sie na ok.2tys obrotow i nic nie szarpie, oprocz benzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksc Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 dzis gadałem z troche oblatanym koleżką i mówił, że możliwe jest że mi zalewa na ssaniu. jutro może coś wiecej się wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ladna micra;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.