vinamp2000 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam,wymieniłem fotele na skórzane J10,pochodzą z wersji angielskiej,po zamontowaniu i podpięciu wybija mi poduszki.....nie mam pojęcia co się stało i co może być tego przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 To normalne, że po rozpięciu kostek od poduszek w fotelach wywali błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinamp2000 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 czyli podpiąć pod komputer i skasowac błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 No nie inaczej. Procedura kasowania błędów z starszych nissanów w J10 raczej nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinamp2000 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Dziękuje!!! już wysztko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.