monotoniac Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam, gmerałem przy radiu (Pathfinder 2009, automat, 2,5 DCI) próbujac wyjąć zakleszczone CD na różne znalezione w sieci sposoby. Nic z tego nie wyszło a po odłączeniu radia od zasilanie i ponownym włączeniu nie działają światła z przodu. Samo radio działa, świateł brak. Co spieprzyłem ? Przepaliłem bezpieczniki ? Gdzie znaleźć, jak zlokalizowac własciwe ? Gdzie kupić, jak wymienić ? Pozdrawiam a zyczliwym z góry dziękuję za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waski48 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Z tego co pamiętam to jest tam kilka bezpieczników po drodze. Napisz czy to xenony czy zwykle. Czy nie dzialaja tylko mijania? Czy jeszcze inne? Podeślę Ci schemat jak chcesz z lokalizacją przekaźników i bezpieczników odpowiedzialnych za lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monotoniac Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Dziękuję kolego. Był u elektryka, popalone przekaźniki, naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.