xGiza98 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Witam forumowiczów. Posiadam Rogue 2018r w wersji SL AWD zza oceanu. Moja wersja jest bez czujników parkowania przód oraz tyl. Posiadam kamere cofania lecz obawiam sie że niestety żonie to nie wystarczy :) Jeśli zamowie zderzaki przód tyl pod pdc to jest opcja spiąć to jak kolwiek żeby działało na fabrycznych czujnikach? Montował ktoś pdc do takiej wersji ? Jeśli tak prosze o jakiekolwiek porady na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Masz wersję SL i nie masz kamer 360 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 no i ja jestem w małym szoku. Sprawdż pojemność silnika. Bo może import z PL do USA. Chyba że ktoś miał bzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Na tym zdjęciu to wyglada że ktoś przy nim majstrował, brak oznaczeń SL i AWD na klapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 A to auto pewne czy po przygodach? Bo z USA to zazwyczaj gruzy są. Wielu zaprzecza, ale często nie wiedzą co kupili. Pół biedy jeśli samodzielnie ściągane... Wg tego: https://cdn.dealereprocess.org/cdn/brochures/nissan/2018-rogue.pdf AWM w wersji SL był standardem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xGiza98 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Wersją okazała sie SV AWD a nie SL AWD Dowiedziałem się także że fabrycznych czujników nie da sie spiąć. Zostaje tylko zamówić nie oryginalne czujniki i dołożyć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Pokaż zdjecia środka samochodu, bo to raczej mi wygląda na totalnego golasa czyli S wersję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.