Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Rogue 2018 USA PDC BRAK

xGiza98

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów. Posiadam Rogue 2018r w wersji SL AWD zza oceanu. Moja wersja jest bez czujników parkowania przód oraz tyl. Posiadam kamere cofania lecz obawiam sie że niestety żonie to nie wystarczy :) Jeśli zamowie zderzaki przód tyl pod pdc to jest opcja spiąć to jak kolwiek żeby działało na fabrycznych czujnikach? Montował ktoś pdc do takiej wersji ? Jeśli tak prosze o jakiekolwiek porady na ten temat 

nissan.jpg

Masz wersję SL i nie masz kamer 360 ??

no i ja jestem w małym szoku. Sprawdż pojemność silnika. Bo może import z PL do USA. Chyba że ktoś miał bzika.

Na tym zdjęciu to wyglada że ktoś przy nim majstrował, brak oznaczeń SL i AWD na klapie.

A to auto pewne czy po przygodach? Bo z USA to zazwyczaj gruzy są. Wielu zaprzecza, ale często nie wiedzą co kupili. Pół biedy jeśli samodzielnie ściągane...

Wg tego: https://cdn.dealereprocess.org/cdn/brochures/nissan/2018-rogue.pdf

AWM w wersji SL był standardem.

Wersją okazała sie SV AWD a nie SL AWD :) Dowiedziałem się także że fabrycznych czujników nie da sie spiąć. Zostaje tylko zamówić nie oryginalne czujniki i dołożyć :) Pozdrawiam

Pokaż zdjecia środka samochodu, bo to raczej mi wygląda na totalnego golasa czyli S wersję....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...