krzycho59 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Witam, mam pytanie do osób które zmieniły tapicerkę materiałową na skórę Tekna+, czy funkcja zapamiętania pozycji fotela kierowcy działa po zmianie ze standardowej tapicerki. Zastanawiam się czy jest to zintegrowane z BCM czy sterownik pozycji jest przy fotelu. Z góry dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymond Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Cześć, jest zintegrowane z modułem BCM lub czymś innym, bo w fotelu nie ma sterownika. Ja u siebie nie mam podłączonej pamięci fotela niestety, ale może kiedyś wykminię gdzie to podłączyć ;> Edytowane 22 Listopada 2022 przez Raymond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Dzięki za info, tak myślałem że wszystko pewnie przez BCM.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi