Ciupas Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Witam. Nie znalazłam nigdzie tematu to zakładam. Czy ktoś zabezpieczał progi w Pulsarze? Bo ja zamówiłem takie cudo u Chińczyków. Wyszło całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ja już miałem założone oryginalne po poprzedniku. Niektórzy jeszcze zakładają nakładkę na tył, jak często robią duże zakupy lub coś wożą. Zawsze mniej rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupas Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Myślałem o nakładce na tył, ale szczerze mówiąc nie wygląda to ładnie. Są transparentne, ala carbon lub chromowane. Pulsar ma jednak dodać głęboki zderzak i naklejanie raczej mija się z celem, bo podczas załadunku i tak zahaczamy o krawędź zderzaka, która była by nieoklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 To taka nakładka na tył tak wygląda, jak nie folia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupas Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Wygląda ładnie, ale super by wyglądała jak by była w kolorze lakier lub zbliżonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 21 godzin temu, Ciupas napisał: Wygląda ładnie, ale super by wyglądała jak by była w kolorze lakier lub zbliżonym. Chyba takiej nie dobierzesz pod kolor... Najczęściej 3-4 rodzaje. Ja na razie tylko progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Pochwalę się i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupas Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Bardzo ładne. I traszkę większe niż moje. U siebie po prawie roku użytkowania widzę, że się przydają. Jest już kilka rys i zadrapań. Gdyby nie naklejki to ucierpiałby lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Też chciałem kupić takie jak Twoje ale znalazłem te uniwersalne o połowę tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 W dniu 26.03.2021 o 12:08, ExploRer napisał: To taka nakładka na tył tak wygląda, jak nie folia... Bo to nie jest folia tylko stal nierdzewna . Na Pulsarze jest trochę chromu więc myślę że taka też pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 W dniu 26.08.2022 o 17:15, manual napisał: Bo to nie jest folia tylko stal nierdzewna . Na Pulsarze jest trochę chromu więc myślę że taka też pasuje Chodziło, że zamiast tej "stalowej" można folie transparentna nakleić, jak komuś design nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi