Wojtek_GD Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Przeglądałem ostatnio Allegro i wpadło mi w oko ogłoszenie o sprzedaży reduktora do T31.Słyszeliście może o wersji X-Traila z reduktorem?Podobnych ofert jest całkiem sporo, co ciekawe, reduktory są opisane jako pasujące do konkretnych aut, np z silnikiem 2.0 dCi i manualną skrzynią biegów... Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 to raczej normalne w T31 z napedem ALL-MODE 4×4-i, u mnie tak jest, czyzbys mial T31 z napedem tylko na przednia os (2WD)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 20 minut temu, Wojtek_GD napisał: Przeglądałem ostatnio Allegro i wpadło mi w oko ogłoszenie o sprzedaży reduktora do T31. Słyszeliście może o wersji X-Traila z reduktorem? Podobnych ofert jest całkiem sporo, co ciekawe, reduktory są opisane jako pasujące do konkretnych aut, np z silnikiem 2.0 dCi i manualną skrzynią biegów... Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka A czy przypadkiem nie sa to oferty sprzedazy skrzynek rozdzielczych 4 x4?? Niemal w 90% ofert jakie widziałem w ogłoszeniach wlaśnie ten element błędnie nazywany jest reduktorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 mea culpa, reduktor i skrzynia rozdzielcza to dwa rozne urzadzenia, te na Alle... to oczywiscie skrzynie rozdzielcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 borge Mam 4x4, ale bez reduktora piotrek3 ...No, i wyjaśniłeś Te "reduktory" to faktycznie skrzynki rozdzielcze napędu 4x4 ...Pytanie może głupie, ale przy okazji coś sobie doczytałem i czegoś się dowiedziałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 @Wojtek_GD nie ma glupich pytan... kto pyta, nie bladzi, + dla Ciebie na dobry poczatek ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.