kostek34 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam,od nie dawna jestem posiadaczem Juka 2012r i zaczynają się małe inwestycje,jak w temacie chciałem założyć tylne nadkola ale nie ma zbyt wiele ofert w necie znalazłem tylko tu https://www.autobrat.pl/p/lockers-nissan-juke-2010-2wd-zadniy-praviy-novline/ i mam pytanie czy ktoś już takie montował jak one pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tak , takie zamontowałem . Od razu mówię nie są idealne, ale jak masz trochę zacięcia technicznego dasz radę. Pamiętaj że muszą być złapane śrubkami bo same nie chcą i nie będą się trzymać . Zalety - brak błota i cisza kół wady - montaż, ale korzyści więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek34 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 w którym miejscu muszą być złapane śrubkami,po obwodzie błotnika przy plastikowej listwie? czy w głębi do metalowego nadkola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jutro spróbuję podesłać jakieś zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zdjęcia poglądowe ( nadkola tył ) Juke Dodam jeszcze że nadkole chwycone jest jeszcze śrubka za kołem ( niewidoczne na zdjęciu) Z tyłu od zderzaka trzeba trochę nadciąć plastyk nadkola by w miarę to wyglądało. Trochę zabawy jest, ale efekt bardziej niż zadawalający.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek34 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 dzięki za zdjęcia nie wygląda to źle,ale na razie muszę odpuścić ten zakup,po prostu brak ich w tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.