Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Uwalona poduszka silnika?

calypso83

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie mam pytanie czy poduszka silnika tak powinna chodzić,czy raczej jest rozwalona.W chwili obecnej nie mam jak wejść pod auto jedynie z góry to co widać jak bujam autem.

Taki sam dźwięk miałem przy rozwalonej poduszkę w astrze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Najbardziej odczuwalne jest przy zmianie biegów(puszczeniu szybko sprzęgła ) to znaczy czuć głuchy stuk .Poleca ktoś jakąś firmę bo rozrzut cenowy jest spory

Panowie pytanie teraz o poduszkę prawą tą górną czy ona nie jest taka sama jak do meganki 1.6 tej 2 gen.? Patrzę na ceny i oryginał 150 zł a do kaszanki to zamiennik np febest 350 ?

• 3 tygodnie później...

Poduszka wymieniona kompletnie zerwana była,już nie stuka przy zmienianie biegów i o dziwo już teraz nie trzęsie przy ruszaniu a winiłem za to tą górną poduchę

IMG_20210421_191445.jpg

IMG_20210421_191457.jpg

Tą z meganki to chodziło mi o tą górną , ta jest zamiennik febest.Nie mogłem znaleźć czy aby napewno pasuje i jak narazie się wstrzymałem 

• 3 miesiące temu...

Panowie polecicie jakiejś firmy poduche bo tak wygląda po 3 miesiącach jazdy moja .To jest właśnie ta co wymieniałem firma febest.

IMG_20210726_190029.jpg

IMG_20210726_190043.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...