calypso83 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Witajcie mam pytanie czy poduszka silnika tak powinna chodzić,czy raczej jest rozwalona.W chwili obecnej nie mam jak wejść pod auto jedynie z góry to co widać jak bujam autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Taki sam dźwięk miałem przy rozwalonej poduszkę w astrze. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Najbardziej odczuwalne jest przy zmianie biegów(puszczeniu szybko sprzęgła ) to znaczy czuć głuchy stuk .Poleca ktoś jakąś firmę bo rozrzut cenowy jest spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Panowie pytanie teraz o poduszkę prawą tą górną czy ona nie jest taka sama jak do meganki 1.6 tej 2 gen.? Patrzę na ceny i oryginał 150 zł a do kaszanki to zamiennik np febest 350 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Poduszka wymieniona kompletnie zerwana była,już nie stuka przy zmienianie biegów i o dziwo już teraz nie trzęsie przy ruszaniu a winiłem za to tą górną poduchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 To jaką poduszkę zastosowałeś, oryginał czy z meganki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Tą z meganki to chodziło mi o tą górną , ta jest zamiennik febest.Nie mogłem znaleźć czy aby napewno pasuje i jak narazie się wstrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Poduszka górna wymieniona,róźnica napewno jest w twardości bo stara była bardzo miękka a przy nowej trzeba sporo siły użyć żeby silnik się ruszył. https://youtube.com/shorts/83R-RvRxuD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Panowie polecicie jakiejś firmy poduche bo tak wygląda po 3 miesiącach jazdy moja .To jest właśnie ta co wymieniałem firma febest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.