Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tapicerka drzwi przod

Maniek666

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko czy tapicerka drzwi przednich jest na zatrzaski czy są tam jakieś śruby. Nie chciałbym tego urwać a muszę to rozebrać. Chodzi o ta cześć środkowa gdzie są przyciski otwierania zamykania szyb. 

Godzinę temu, Maniek666 napisał:

Mam pytanko czy tapicerka drzwi przednich jest na zatrzaski czy są tam jakieś śruby. Nie chciałbym tego urwać a muszę to rozebrać. Chodzi o ta cześć środkowa gdzie są przyciski otwierania zamykania szyb. 

Do przycisków szyb nie musisz ścigać boczku 

Tak to jest jak się forum czyta zbyt szybko , nie doczytałem ze chodzi o sam panel sterowania ;)

jest wciskany wystarczy go podważyć od przodu , było kiedyś na forum

23 minuty temu, scanik napisał:

Do przycisków szyb nie musisz ścigać boczku 

Tam głównie jest taki problem z prawej strony jak podnoszę szybę to cały przycisk jest bardzo luźny. Czy jest jakiś patent aby to wzmocnić?

17 minut temu, Maniek666 napisał:

Tam głównie jest taki problem z prawej strony jak podnoszę szybę to cały przycisk jest bardzo luźny. Czy jest jakiś patent aby to wzmocnić?

Precyzuj o co Ci chodzi. Przycisk w Drzwiach kierowcy do sterowna szyby pasażera? Czy w drzwiach pasażera? Przód? Nie działa? Jest luźny sam przycisk czy caly panel? 

2 godziny temu, scanik napisał:

Precyzuj o co Ci chodzi. Przycisk w Drzwiach kierowcy do sterowna szyby pasażera? Czy w drzwiach pasażera? Przód? Nie działa? Jest luźny sam przycisk czy caly panel? 

Podnoszę szybę od strony pasażera i cała obudowa lata luźno przycisk działa ale obudowa luźna. 

8 godzin temu, Maniek666 napisał:

Podnoszę szybę od strony pasażera i cała obudowa lata luźno przycisk działa ale obudowa luźna. 

Podważ od przodu albo od tyłu (ju nie pamiętam ale to wyczujesz) i ja wyciągnij do gory. Zobacz czy nie połamana itp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...