ate90 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Ludzie pomóżcie chcę kupić pulsara 2017 40000km 60 tys w Niemczech mam miec gwarancję Ale się boję o silnik 1.2 dig t . Czy ten silnik to naprawdę szrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Możesz kupić mojego , 2014 60 tys km , użytkowany przeze mnie od początku , serwisowany w ASO, stan bardzo dobry, cena 40 tysięcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas0304 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Możesz kupić mojego , 2014 60 tys km , użytkowany przeze mnie od początku , serwisowany w ASO, stan bardzo dobry, cena 40 tysięcy . Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCzy to są 17 czy 18 kołaWysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Koła 17 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Ja się też powoli przymierzam do wymiany a co do przebiegów to mój ma 160k i żadnych straszniejszych przygód, więc nie wiem czy to taki szrotWysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Ja mam prawie 110kkm, po wymianie napinacza, oleju nie bierze... Z Niemiec to bym bał się brać nie ze względu na silnik, ale ze względu, że z Niemiec. To jakiś konkret? Jaki, od kogo, jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.