nepomucen Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Hej, Wybaczcie jeśli temat dla Was oczywisty, ale być może komuś to pomoże. Zaczął mnie irytować osad pojawiający się na elementach chromowanych. Kupiłem za ok 10zł pastę K2 Aluchrom (https://k2.com.pl/produkty/k2-aluchrom). Efekt załączam do Waszej oceny (zarówno stan "przed", jak i "po"). Na żywo wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 No dzięki, właśnie ostatnio po myciu zastanawiałem się czym to porządnie wyczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 U mnie jest jeszcze zielony osad. Czym to czyściłeś ściereczką czy polerką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 ściereczką z mikrofibry. Najlepsze, że nie namęczyłem się przy tym. Szybko i bez specjalnego starania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.