DDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 witam, mam auto rocznik 2020 JII , wersję Visia (bez kamery i czujników) czy mogę sam wymienić na radio zakupione w necie (allegro itp.)z kamerą i czujnikami?! jest to łatwa wymiana?! czy są jakieś extra kody czy tracę gwarancję?! może ktoś może jakiś pomysł?! i miał taką sytuację?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jeśli chodzi o radio i kamerkę,to tak nawet i czujniki cofania....ale trzeba pomyśleć zakładając czujniki cofania,czy serwis nie dopatrzy się,że w zderzaku było wiercone.Zazwyczaj nie zwracają uwagi na takie rzeczy bo sami też je zakładają i w książce nigdzie o tym nie ma wpisu,ale potrafią postraszyć i być upierdliwymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jak nie będziesz ingerował w wiązkę elektryczną auta to nie powinni się przyczepić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Jak nie będziesz ingerował w wiązkę elektryczną auta to nie powinni się przyczepić . No i montowane urządzenia muszą mieć certyfikat CE bo inaczej przy jakiejkolwiek awarii elektryki będą zwalać winę na urządzenia bez CE.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Czyli China Export Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.