tomkek1912 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ja trochę tak sarkastycznie pisałem. Ogólnie też nie rozumiem polityki nissana co do wyposażenia, np. że pulsar nawet w teknie nie miał grzanej szyby przedniej, co ma np. focus chyba w podstawie. I uważam to za przesadę i w tym mają rację inni tu piszący, ale czepianie się bo nie ma klimatyzowanego schowka czy szyberdachu to już przesada. Jak ma być klimatzowany schowek jak nie ma grzanej przedniej szyby w j11 RM2021? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Te VW i Audi z tymi ledami to straszne disco-polo. Nissan jest stonowany A przez to ładny i elegancki... Bo najładniejsze i najbardziej eleganckie są rzeczy proste, nie przekombinowane Wystarczy zresztą zerknąć na kanał stop-cham aby zobaczyć która grupa generuje najwięcej motłochu na drodze... ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek11498 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Szyber to nie jest must have, ale jeśli mam do wyboru panoramiczny dach a szyber to wybiorę szyber. Na szyberdach marudzą tylko ludzie, którzy nigdy jego nie używali. Wiadomo mogą pojawić się problemy z odpływem wody po jakimś czasie ale szyber znacząco poprawia cyrkulację powietrza wewnątrz auta a do tego w tzw. okresie przejściowym między porami roku w zupełności wystarcza do schłodzenia wnętrza. Czasem mam wrażenie, że część tutejszych użytkowników jest strasznie stetryciałych i zamkniętych na nowości a jak się powie coś nie tak na temat danego auta to zachowują się jak ograniczone funburaki BMW. Każde auto ma swoje plusy i minusy dlatego mamy wybór na rynku. Mi się strasznie nie podoba to, że właśnie w J11 i J11B był strasznie przestarzały system multimedialny, który trącał myszką. Wciskają nawigację, która i tak nie ma aktualnych map, taki kombajn na pewno więcej kosztuje jak wrzucenie prostego oprogramowania do obsługi Android Auto czy Apple Car Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 No może masz rację.Jeżeli ktoś zaczynał od malucha, łady to mu wystarczy radio że skalą przesuwaną a nie cyfrową.Nie mów że zagra inaczej.A tacy nowocześni kupują VW.Z wygaszaczem ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Ja lubię nowości i gadżety, ale "nie za wszelką cenę". Nie spędzam w aucie całego życia żeby brak radia AA czy szyberu mi dyskwalifikował wybór z drugiej strony po co ktoś kupuje auto, które tego nie ma skoro to dla niego must i koło trochę się zamyka. A rozmowa sprowadza się do problemu "kupiłem malucha i czemu on nie jest mercedesem"... Ja wybrałem Xa bo żadna inna marka nie oferowała mi tak wiele za tak niewiele... Jakbym nie miał ograniczeń budżetowych albo przynajmniej większy budżet to kupiłbym Sorento albo P50008 albo innego SantaFe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Temat klimatyzowanego schowka uważam za wyczerpany, Dziękujemy za udział w dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi