treash Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam, mam pytanie co ile wymieniacie olej w skrzyni biegów CVT i dyferencjałach. Jaki olej do CVT a jaki do dyferencjałów, będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chanan Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Wymieniłem po 75 tys .olej był czarny.odczuwa się roxnice w zmianie biegow .dłużej ciągnie do zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Naprawde wlałes tam atf ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chanan Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Tak . W czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Atf nie jest do skrzyn CVT .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chanan Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Zobacz zdjęcie nisan cvt ns3 fluid ,karta produktu mówi że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suazi1 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Jestem przed wymianą oleju w skrzyni? Dopytam i jak na tym ATF liqui molly? Dobrze pracuje skrzynia? dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia gdzie znajdę informację, ile oleju wchodzi do CVT z 2019 roku w 1.7dCi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi