treash Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Podczas serwisu w ASO powiedziano mi że był wymieniany filtr klimatyzacji a po przyjechaniu do domu naszło mnie wahanie czy pod pojęciem filtra klimatyzacji mają na myśli to samo co filtr kabinowy? Jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Tak filtr klimatyzacji to oznacza filtr kabinowy który jest nad nogami pasażera (tzn tam się go wkłada bo jest za konsolą de facto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treash Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 A to spoko bo już zgłupiałem i myślałem że jeszcze jakiś dodatkowy cudak wsadzili;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.