Gość tomekkc Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 szukam i coś nie widzę takowych. Malowałem primerkę i zostało mi troszkę lakieru :lol:Mam w planie: przerobić grill, przyciemnić światła i kierunki i przykleić brewki. Do primerki nie mogę nigdzie znaleźć brewek ale vectraA jest z przodu prawie identyczna i do niej brewki można kupić już za 20zł. Myślę, że powinny pasować ewentualnie jakaś lekka poprawka. Co o tym sądzicie? Grill będzie wycięty w środku i czarna siatka(dużo takich ale mnie się podoba). Natomiast jak zobaczyłem ceny lamp tylnych(białych, dymionych)to odpuściłem i chcę je jakoś lekko przyciemnić we własnym zakresie. Czy ktoś to robił?? Myślę, że dam jedną warstwę bazy (bordo metalik bo taki mam samochód) i na to lakier bezbarwny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bxx Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ja kupowalem brewki do p10 na poznanskiej gieldzie, dalem cos okolo 30zl za komplet, ale ich nie zalozylem i leza, jak ktos chetny to moge sprzedac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 a może jakieś okulary do 100Nx-a gdziś są, bo nigdzie nie mogę znaleźć i jak by to wyglądało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 szukam i coś nie widzę takowych. Malowałem primerkę i zostało mi troszkę lakieru :lol:Mam w planie: przerobić grill, przyciemnić światła i kierunki i przykleić brewki. Do primerki nie mogę nigdzie znaleźć brewek ale vectraA jest z przodu prawie identyczna i do niej brewki można kupić już za 20zł. Myślę, że powinny pasować ewentualnie jakaś lekka poprawka. Co o tym sądzicie? Grill będzie wycięty w środku i czarna siatka(dużo takich ale mnie się podoba). Natomiast jak zobaczyłem ceny lamp tylnych(białych, dymionych)to odpuściłem i chcę je jakoś lekko przyciemnić we własnym zakresie. Czy ktoś to robił?? Myślę, że dam jedną warstwę bazy (bordo metalik bo taki mam samochód) i na to lakier bezbarwny?? Możesz przyciemnić lampy , ale na własne ryzyko. Albo czepnie się gliniarz , albo nie przejdzie przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.