Gość dewiant23 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam mam właśnie takie pytanie bo przedziurawiła mi się jakoś właśnie chłodnica klimy i wypadałoby zaspawać, tylko z czego ona jest, może ktoś spawał i wie lub po prostu wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Woj Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Hej, Chłodnica klimy jest z aluminium, ale ma okucia ze stali co powoduje często korozję (podobnie jak w przypadku sławnych srebrnych klamek w p10). Ja spawałem skraplacz i wyszedłem na tym dużo taniej niż nowy/szrotowy. Nie wiem jak z wytrzymałością spawu, ale w lato jeździłem z kilmą i bardzo sobie chwaliłem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dewiant23 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 No ja raczej mam dziurę w aluminium, a tak z ciekawości zapytam, ile kosztowało cię spawanie i napełnianie klimy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Woj Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 spawanie - 70zł napełnianie - 200zł ogólnie napełnianie waha się od 150 do 250zł. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.