darek505 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Szukając włącznika od światła przeciwmgielnego w kabinie od strony kierowcy napotkałem się na jakieś modyfikację co to może być ? I gdzie może być włącznik światła przeciwmgielnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 On nie ma światła przeciwmgłowego to jest wersja USA trzeba dorobić np. z wstecznego światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Samochód już 3 przegląd przeszedł. Poprzedni właściciel nie wie jednak jak włączyć te przeciwmgłowe światło. U mnie jest wiązka kabli która idzie od tego światła z tyłu - 2 żyły ale nie wiem gdzie jest włącznik jedynie znalazłem takie jakieś modyfikację pod kierownicą i zastanawiam się co to może być bo coś było dodatkowo izolowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.