camo Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 ciągle zbiera mi sie tona błota przy tylnych kołach, chętnie zamontował bym jakieś dodatkowe plastikowe nadkola by to ograniczyć. ma ktoś coś takiego? albo widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Niestety miałem bardzo podobny problem w Nissanie Terrano... Na Twoim miejscu zostawiłbym to tak jak jest, to błoto można stamtąd latwo wypłukać dzięki czemu nie zagości tam nowe życie w postaci kornika.. Tez zastanawiałem się nad jakims rozwiązaniem i stwierdziłem ze bezpieczniej będzie to mieć cały czas na oku. To błoto przynajmniej mnie motywuje do umycia auta i właśnie tego zakamarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 to wygląda jak by spercjalnie zrobili półkę do zbierania błota. wystarczyłby kawałek plastiku po całości i by był spokój, miejsce jest, i nawet otwory do mocowania, aż dziwne że nie ma czegoś takiego na rynku. omijanie każdej kałuży jest troche męczące i troche dziwne jak się jezdzi terenówką, jednak wystarczy złapać odrobinę wilgotnej ziemi na koło i znowu jest co wypłukiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Camo ty i tak wozisz myjnie ze sobą. Twój parh zawsze taki czyściutki pozdrawiam Ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2200 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Ja u siebie ściągnąłem całkiem te plastiki, bo ciągle tam zalegało błoto... Zaprojektowane bez sensu albo celowo, żeby szybciej gniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.