JacaPL Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam Mam problem z kamerą cofania tzn śnieży jak w tv. Sprawdzona inna objaw taki sam. Jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys45 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Sprawdz przewody być może któryś jest przetarty albo słaby styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 U mnie nie zawsze się załącza. Czasem jest a czasem nie i zanim się włączy to trochę potrwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 A może tak moduł kamery się kończy znajdziecie go z prawej strony bagażnika pod tapicerką taka mała kostka z przewodami z dwóch stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariush Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 witajcie prezesi. miałem brak obrazu na kamerce i po waszych sugestiach podałem plus 12v na przewód fioletowy i działa.poprowadziłem go od tylnej lampy od żarówki wstecznego. bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi