gray5 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 dzis dokladnie mija rok jak zakupiłem moją k-10;] :wink: jestem zadowolony i co tu duzo mowić:] przegląd przeszła bez problemu:P hehe pozdrawiam;] :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ty to masz dobrze, u mnie koles ostatnio na przegladzie wynalazl i sie przyczepil --> prawe przeciwmgielne nie swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 moj kolega jak pojechal . na przeglad to sie tez do niego przyczpił miał przeciwmgielne(przednie) tylko niepodlaczone do przycisku, :wink: i kazał cos z tym zrobic (usunąć ustarkę), wziął i tasmą czarną pozaklejał hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 heh - to taki zart byl - przynajmniej moja micra ma z tylu przeciwmgielne tylko jedno z lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 NIOOO TO FAJNIE , KORCZE TRZEBA TO OBLAC :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja zalatwilem sobie druga lampke i mam juz 2 z tyłu przecimgielne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 aaaa, to dlatego Twoje autko przeszlo przeglad bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ale w alarmie mam tak ze jak nacisne hamulec to zamyka mi sie centralny,i koles zaczoł filozofowac ze jakby byl wypadek to sa drzwi zamkniete i co wtedy hehe ...filozof taki ;] auto sprawne;] :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 tez tak mam, ale nie filozofowal. Na trasie otwieram, a najczesciej sunie Micra po Gdansku, zawsze trudniej mnie z autka wydlubac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.