RobertA Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Witam Proszę o poradę odnośnie zakupu czy warto,w załączniku przesyłam zdjęcia . Obecnie auto jest zrobione i gotowe do rejestracji, kraj zakupu Kanada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Pan w komisie inaczej by nie funkcjonował ale moim skromnym zdaniem powypadkowych aut w ogóle nie warto. Po jakiś przecierkach jeszcze mogło by być, ale po takim dzwonie jak już chłodnica wisi to nie wiesz co w środku piszczy. Możesz się borykać latami z nieszczelnościami w układach, z elektryką, z chłodnicami, z klimatyzacją. Jeśli to CVT to już w ogóle bo tam to chłodniczka potrafi się rozszczelnić podczas zwykłej eksploatacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertA Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dzięki za info, rozmawiałem z gościem mówi że jeździ nim pół roku jest to osoba prywatna i wszystko jest ok. Myślałem jeszcze o LPG do takiego żuka lecz nie mogę dowiedzieć się coś więcej na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 cóż innego mógł Ci powiedzieć chcąc sprzedać po pół roku ten model nie nadaje się do gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertA Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dzięki za info, rozmawiałem z gościem mówi że jeździ nim pół roku jest to osoba prywatna i wszystko jest ok. Myślałem jeszcze o LPG do takiego żuka lecz nie mogę dowiedzieć się coś więcej na ten temat. Więc muszę sobie odpuścić zakup takiego fojnego autka. Szkoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 A jaki jest powód chęci zakupu takiego - wygląd zewnętrzny, wewnętrzny, moc, że crossover i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertA Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Chciałem go kupić żonie ponieważ chce mieć auto 4x4 i trochę mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Czyli jak 4x4 i dla żony, a pewnie jeszcze automat, to pulsar 1,6 190KM odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 W dniu 5.05.2021 o 08:51, RobertA napisał: w załączniku przesyłam zdjęcia Te zdjęcia są już po "przygotowaniu" samochodu, żeby nie wyglądał aż tak odstraszająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Właśnie, o tym w ogóle zapomniałem wspomnieć. Reflektory dolne całe, podczas gdy górnych nie ma, belka przednia pod reflektorem wciśnięta, pas górny z klapą zmiażdżony, ale światła całe. Takich cudów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi