palkins24 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Witam mam wyciek płynu wspomagania kierownicy w Nissan stwierdził że trzeba wymienić wąż o ref 497201AT0A pytanie jest gdzie można kupić nowy oprócz Nissan ? Oczywiście chodzi o tańszy , model samochodu to Murano Z51 silnik diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Wiem że są firmy które dorabiają. Jak masz wymontowany to weź idź do sklepu gdzie dorabiają przewody do ciągników i ci bez problemu dorobią. A z ciekwaości drogi taki wąż? O jeszcze można tam gdzie dorabiają przewody do siłowników hydraulicznych. bo jak by od benzyny pasował to rockauto ze stanów można ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkins24 Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Uff 277euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 to dorób bez problemu ci zregenerują tu masz ze stanów https://www.rockauto.com/en/catalog/nissan,2009,murano,3.5l+v6,1442299,steering,power+steering+pressure+hose,7320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkins24 Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dzięki a te ze Stanów to są nowe? Bo ja z angielskiego to jestem....itp,itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 ten sklep to nowe ma tylko musisz się upewnić czy do disla i benzyny jest ten sam ale wydaje mi się że tak jak coś tu jest używka zadzwoń do nich to coś ci podpowiedzą PRZEWÓD WSPOMAGANIA Z CZUJNIKIEM NISSAN MURANO Z51 sklep.jap-parts.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 o u tych znalazłem z nimi można się skontaktować Chiny Nissan Murano Przewód wspomagania układu kierowniczego 49720-1AA0C Producenci, dostawcy - Factory Direct Wholesale - kuante (autoparts-export.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkins24 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dzięki już wysłałem zapytanie zobaczymy co odpowiedzą jeszcze raz dziękuję aż miło że są tacy ludzie jak ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.