wiesiu15 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Witam, mama problem pojawiły mi sie trzy kontrolki które stale świeca , co oznaczają z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Najłatwiej zajrzeć do instrukcji. Mamy to zrobić za Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Wystarczy wpisać wgoogle i po sprawie.straszne jak to polskie społeczeństwo zaczyna być leniwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu15 Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 to co piszecie to zrobiłem chciałem tylko zapytać co mogło być przyczyna i co sie z tym wiąże, ale widze ze szydera totalna pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Co one oznaczają pisze w instrukcji a więcej można sprawdzić pewnie dopiero w ASO/komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 2 godziny temu, wiesiu15 napisał: ... pojawiły mi sie trzy kontrolki które stale świeca , co oznaczają Nie pytałeś o przyczyny, ale co oznaczają, więc otrzymałeś najlepsze z możliwych odpowiedzi. Jak wspomniał kol. Smakor - bez podpięcia do kompa, nikt Ci nie wywróży z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumow Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam . Rozwiązałeś problem z palącymi się kontrolkami ? U mnie to samo się dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 A może akumulator jest słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu15 Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nie, bo jak odpiął zbiornik nic nie swieci. Tak prZynajmniej mi powiedział . Chyba muszę mu zaufać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 O jakim zbiorniku mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu15 Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Już wszystko ok. W zbiorniczku z olejem hamulcowym jest czujnik czy coś innego i to uległo awarii. Trzeba nowy zbiorniczek wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi