vex Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dzień dobry. Mam problem z tylną dyszą spryskiwacza. końcówka dyszy się ułamała i dysza przestała działać. Jak włączam tylny spryskiwacz to leje mi się płyn do wnętrza samochodu. Potrzebuję zakupić takiej dyszy lub zamiennika aby przymocować do tylnej klapy i do wężyka doprowadzającego płyn. Proszę o pomoc, gdzie mogę nabyć taką dyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 A może uniwersalna by spasowała ? https://allegro.pl/oferta/dysza-spryskiwacza-uniwersalna-m8-10471500446?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_pla_czesci-samochodowe&ev_adgr=Części+do+maszyn+i+innych+pojazdów+-+Części+do+maszyn+rolniczych&gclid=EAIaIQobChMI_fne85DJ8AIVEhl7Ch1SFAWyEAQYBiABEgJOS_D_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanNote Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Chyba będzie ok bo ja szukam do nissan note e11 i też nie mogę nigdzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanNote Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Kup ze złomka jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.