Moby7 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Czy w Waszych Jukach osłony jak na zdjęciach są mocowane nakrętkami? 3 zdjęcie obrazuje o które osłonki mi chodzi. U mnie nie ma nakrętek, tak po prawej jak i lewej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 W dniu 17.05.2021 o 19:26, Moby7 napisał: Czy w Waszych Jukach osłony jak na zdjęciach są mocowane nakrętkami? Parę lat temu zauważyłem to samo - wydawało mi się, że czegoś tam brakuje, jakiejś nakrętki albo wciskanego plastkowego "grzybka". Pytałem po tem o to w ASO, patrzyłem też na inne egzemplarze stojące w salonie, tak samo (czyli pusto) było wszędzie. Chyba po prostu tak ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Dzięki Daniel Dziwnie to wygląda bo ta osłona lubi się ześlizgiwać z tego gwintu. Gdyby był jakiś grzybek jak piszesz byłoby pewniejsze mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.