Pablo007 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Witam. Mam problem z moim pickupem d22 1999r. Mianowicie wskaźnik temperatury i paliwa wędrują poza skalę, proponujesz posmakuje na samym dole. A wskaźnik przebiegu wskazuje 999999. Ktoś ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Brak masy na liczniku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo007 Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Gdzie szukać. Za licznikiem czy w wiążące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo007 Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 A więc tak na przyszłość dla innych. Problem w 90% rozwiązany. Mianowicie wyciągnąłem licznik i to przegrałem. Przelutowalem wszystkie luty od nowa. Jedyne co to nie wymieniłem kondensatorów (miały jakieś dziwne oznaczenie 8N 105°C). Wszystkie wskaźnik poza temperaturą działają poprawnie. Jedynie ten wskaźnik temperatury cieczy rośnie do czerwonego pola i po chwili spada praktycznie na sam dół i tam stoi. Myślę że to wina czujnika wskaźnika. Po weekendzie go wymienie i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watson Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Only this liquid temperature indicator rises to the red field and after a while it drops practically to the bottom and stands there. I think it's the fault of the indicator sensor. Stickman Hook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.