Docentus Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Witam Panowie, kupiłem niedawno QQ 2010 lift i mam takie radio , pytanie czy ono ma wbudowaną zmieniarkę czy zmieniarkę zewnetrzną podpiętą pod radio ? Chciał bym podpiąć pod niego emulator zmieniarki i nie wiem czy jest taka możliwość? I jaki emulator wybrać żeby działało. Robił już to ktoś z was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Zmieniarka 6 płytowa jest w radiu i raczej podpięcie emulatora Będzie ciężkie , może nawet niemożliwe. Ktoś próbował tylko nie pamiętam do którego radia. A czy rozważałeś wymianę tego radia na inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docentus Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nad wymianą radia się nie zastanawiałem, na razie poprostu kupię transmiter , a radio może w przyszłości bo zainwestowałem w felgi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Powinieneś mieć w podłokietniku gniazdo Aux i usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docentus Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Mam tylko aux , sprawdzałem z tyłu za obudową podłokietnika i nie ma wtyczki z 4pin jest jedna wolna dodatkowo ale 3 pin. Oglądałem zdjęcia które wystawiali inni tu na forum i moja nie wygląda jak tych którzy mają usb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Znajdę chwilę to poszukam w moich zapisach, bo z kimś rozmawiałem o emulatorze,jak znajdę to Ci podeślę.Tylko czy montaż emulatora jest opłacalny pod warunkiem że jest możliwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.