norvik Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Witam. Zabrałem się za wymianę płynu hamulcowego, hamulce odpowietrzylem, ale skończyła mi się wiedza jak zobaczyłem odpowietrznik przy sprzęgle. Jak to odpowietrzyć, jest odpowietrznik ale nie ma jak go odkręcić.Może ktoś pomoże.Pozdrawiam Wysłane z mojego MI 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 powinno byc podobnie ps. na przyszlosc pytania zadawaj w dziale T31, wieksza szansa ze otrzymasz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur2203 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 witam mam problem, po zmianie sprzęgła, w trakcie próby odpowietrzenia wywala mi płyn poprzez ten korek. To znaczy, że sprzęgło jest zapowietrzone i wywala nadmiar płynu czy problem jest gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.