Szczepanek1983 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witam serdecznie, pomoże mi ktoś i wyślę instrukcję obsługi Juke 2013 1,5. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 instrukcja juke 4.pdfPobieranie informacji ... instrukcja juke 3.pdfPobieranie informacji ... instrukcja juke 2.pdfPobieranie informacji ... instrukcja juke 6.pdfPobieranie informacji ... instrukcja juke 5.pdfPobieranie informacji ... juke instukcja 1.pdfPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepanek1983 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepanek1983 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Pytanie, a spotkał się Pan z możliwością wgrania polskiego języka do map? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Nie wiem , nigdy się tym nie interesowałem. Na OLX ,Allegro można kupić oryginalną mapę z najnowszymi mapami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.