mlenda49 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Czy nissan jak nie daje koła zapasowego tylko zestaw + kompresorek to nie daje także podnośnika i klucza do kół ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 U mnie jest zapas auto z 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zapas jest w autach bez suba. Sub mieści się tylko w więksxym kole jakie jedt w X.Nie ma koła nie ma lewarka bo i po co. A i masa auta mniejsza Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 15 minut temu, Smakor napisał: Nie ma koła nie ma lewarka bo i po co. Chociażby po to, by zrobić rotację kół, czy letnie na zimówki. Klucz Wam chociaż dali, czy też we własnym zakresie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Ja mam koło. W suzi był tylko zestaw naprawczy i hak do holowania. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Jakies dziwne cos wyskoczyło na feldze... Nie wiem czemu, wiem ze juz na stałe Miał ktoś coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 byc moze jakas substancja o kwasnym odczynie nie zostala zmyta na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Uszkodzony rant felgi (przejście między kolorami na zagięciu powierzchni) i pod lakier dostało się coś żrącego - u mnie cos takiego wyskoczyło po zimie i niestety lakier odpadł pod palcem. Niestety robota poważna bo takie felgi trzeba w całości piaskować, następnie pomalować w całości na czarno, póżniej na tokarce przetoczyć powierzchnię czołową i dopiero pomalować całość bezbarwnym. takie coś kosztuje ponad 600 za sztukę. Ja wypiaskuję i pociągnę wszystko na kolor gunmetal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.