ziarno Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Witam wszystkich serdecznie, poszukuję osoby która ma doświadczenie w dołożeniu tylnego napędu do qqłki. Czy możecie kogoś polecić bądź może ktoś z forumowiczów już to robił? Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Chyba mniejszym problemem będzie sprzedać jeden a kupić drugi.Wiem, że to ryzyko co się kupi, tym bardziej jak się zna swój pojazd i wie się co się ma ale to naprawdę sporo przeróbek.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarno Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Cześć, robiłeś to bądź znasz kogoś kto to robił w QQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Znam kogoś kto chciał tak zrobić ale po zapoznaniu się szczegółowo z tematem i kosztami, odpuścił.Może dzisiaj gdy części są tańsze i dostępne też w używce to koszty może są bardziej akceptowalne.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarno Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Czy jest możliwość abyś podał mi jakiś kontakt do tej osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Ja osobiście tego nie widzę. O ile mechanikę można zrobić (wymiana skrzyni biegów na taką ze skrzynką rozdzielczą, być może też wymiana silnika, wymiana zawieszenia tylnego, montaż wału i wiele innych) to może być duży problem z elektroniką, aby to wszystko skonfigurować. Uważam, że taniej, szybciej, prościej jest sprzedać to co jest i kupić inne auto z 4x4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Czy jest możliwość abyś podał mi jakiś kontakt do tej osoby?Pogadam z nim.Jak coś ogarnę to się odezwę na PV.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.