Leszekp_bb Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Pytanie: czy kamera cofania 28442 4EAOB J11 może być zastąpiona kamerą 28442 HVOOA z J12 lift - podłączenie kabla wymienne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 A jaki ma być cel takiej wymiany? W J12 są kamery pracujące z wyższą rozdzielczością. Nic to nie da w J11, bo tam wyświetlacz ma małą rozdzielczość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekp_bb Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Przyczyną ew. wymiany jest niesprawność (zawilgocenie) kamery J11. Mam możliwość zakupu używanej z J12, ale nie wiem, czy sposób podłączenia kabla zasilającego (gniazda) jest identyczny. Mój wyświetlacz - radio Dasaita 10.2 "IPS Android 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Obawiam się, że weryfikacja w autoryzowanym serwisie lub samodzielne sprawdzenie. Może jest możliwość zwrotu tej od J12 w razie by nie pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjanbroda Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 A tego zawilgocenia nie da się usunąć? Mam ten sam problem.obraz za mgłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.