dzidos1 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 ProszE pomóżcie bezpiecznik od oświetlenia wnętrza w J11 który to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 10A Oświetlenie wnętrza https://images90.fotosik.pl/546/0c5c14ff4fd04802.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @klepa Tak tylko z ciekawości spytam. Po co Kolega dorysował czerwoną strzałkę na focie i dał link do mojego zdjęcia z oznaczonym bezpiecznikiem oświetlenia wnętrza ? Przecież jest jeden post wyżej. Nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @dzidos1 zadał pytanie, który to jest bezpiecznik od oświetlenia wnętrza w J11, więc zaznaczyłem czerwoną strzałką na zdjęciu który jest to bezpiecznik, nie każdy po angielsku umie czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Normalnie nie wierzę... ? Przecież oba zdjęcia są opisane przeze mnie po polsku. Zaznaczony strzałkami i opisany rzeczony bezpiecznik w skrzynce bezpieczników i opis na klapie bezpieczników. Teraz, po odpowiedzi Kolegi to szczególnie jestem zdumiony. Może pora do okulisty...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Użyłeś niewłaściwego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.