Charlie1708 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Witam, od paru miesięcy jestem posiadaczem Primery P11.144 z benzynowym silnikiem 1.8. Intryguje mnie pewna rzecz, samochód ma dni, w których chodzi jak marzenie, cicho pracuje, ładnie się wzbiera, jest elastyczny. Zdarzają mu się też dni, gdzie traci zauważalnie na płynności pracy, a od obrotów 3,5 tys w górę nie posiada odpowiedniej mocy wyjąc przy tym, jakby się męczył. Przy wolnych chwilach przejrzałem filtry, oczyściłem przepustnice, ale efektów zbytnio nie widziałem. Miał ktoś może już taką przypadłość i wie w czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Stawiam na jakis czujnik albo padajaca cewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.